Ez milyen betegség és hogyna lehet kigyógyúlni belőle?
Introvertált vagyok, szóval leszív a sok társasági lét és szükségem van az egyedüllétre is, de egyáltalán nem mindig, sőt, igénylem is a társaságot, a beszélgetéseket, bulizásokat, folyton próbálom megragadni az alkalmakat egy kis social life-ra, de ennek ellenére mégis baromi magányos vagyok.
Ennek oka, hogy minden társaságban én vagyok az, akinek alig hallatszik a hangja, nem tudom miért, főleg zsúfolt zajos helyeken és nagyobb társaságban egyszerűen nem tudom túlkiabálni a többieket, olyan, mintha a hangszálaim csak 20%-on működnének.
A másik, hogy mindenkiből dől a szó, én meg mire fejben kitalálom mit tudnék hozzátenni a témához, már vagy más a téma vagy más beszél stb., szóval nem tudok kiemelkedni a tömegből, a "most interesting person in the room"-nak a 180 fokos ellentéte vagyok.
Emiatt sehol nem ragadnak meg tartós kapcsolatok, nem érdeklem az embereket, sehol nem keresik a társaságomat és bárhol vagyok, mindenhol kiközösítve érzem magam.
Ez ellen mit lehet tenni? Elég régóta végigkiséri az életemet ez a dolog és nagyon zavar. Nyilván ha iszok, akkor ez más, de nem akarok csak részegen nagydumás lenni.
"szóval nem tudok kiemelkedni a tömegből,"
Miért akarsz kiemelkedni a tömegből, mikor a kiemelkedőek mindig igyekszenek a tömegbe olvadni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!