Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen erös nyugtatók vannak...

Milyen erös nyugtatók vannak amelyek vény nélkül is kaphatók? A Xanax az milyen erösségü nyugtató?

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Hasznald a keresot, tegnap is volt ilyen kerdes, es kb. mar 500-szor, bocs.
2009. jan. 9. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Xanax nincs vény nélkül és erős. Bár ezek is mg-os kiszerelésben vannak. Van kevesebb és több mg-ot tartalmazó.
2009. jan. 9. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Erős nyugtatót kizárólag vényre kaphatsz, ezek ugyanis pszichotrop szernek minősülnek (ez a kategória már közelít a kábító hatásúakhoz), és ez nem véletlen. Recept nélkül gyógynövényes, illetve homeopátiás szereket kaphatsz.
2009. jan. 9. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
A Xanax-ból 0,25mg, 0,5mg, és 1mg -os van. Retardból 0,5 1,0 és 2,0mg. Szorongásos állapotokban alkalmazzák leginkább. nem a leggyengébb nyugtató, de nem kell tőle tartani és biztonságos. Kezdetnek napi max. 3x0,25mg-ot mondanék, de lehet kevesebb is elég.
2009. jan. 9. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Rosmannban, DM-ben kapható valeriana drazsé.

Két szem már hatásos tud lenni, természetes növényikivonat, nem árthat!

2009. jan. 9. 22:02
 6/10 BertusAttila válasza:
86%

Üdvözletem. A xanax 0.25mg-ot 2006ban 3*1et irt fel az "orvos". EGy ideig "jó hatással" volt rám a szer. Eleinte még le is tudtam tenni. DE pár év elteltével amint egy nagyobb mértékű trauma, stressz ért, újra el kezdtem szedni, viszont azt vettem észre,hogy "kevés"... Felírtak 0.5mgos xanaxot. 3*1 egy ideig tartottam is a db-számot,majd arra lettem figyelmes hogy csak ugy eszem mint a cukrot.Pár napja már 6 szem is lement..Függőséget okozott ez a szar..Nem kívánom senkinek se.MA döntöttem úgy hogy ebből elég.VOlt itthon Valeriana drazsé (gyógynövény alapú stresszoldó)ami (nem vényes) gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.Nagyon

rossz volt amig be nem vettem ezt a bogyot.Remélem sikerül leszokni a xanax függőségről. Nem akarok 1mg os tablettát szedni...Ti se szedjétek.Üdv.

2010. szept. 9. 13:07
 7/10 anonim válasza:
Én is szedek 0,25-ös xanaxot
2013. nov. 22. 21:42
 8/10 anonim válasza:
Bali Kratom. nézzetek utána, itthon is lehet kapni. Szerintem remek jó dolog.
2014. jan. 16. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
"természetes növényikivonat, nem árthat" ez nem így van, a legmérgezőbb dolgok a természetben vannak
2018. nov. 11. 04:21
 10/10 anonim ***** válasza:
erős nyugtató az pl. a ketamin a xanax meg ilyenek azok inkább csak addiktivak és könnyű beszerezni őket emiatt a fél ország gyógyszerfüggő ilyenekre (xanax, rivotril..)
2018. nov. 11. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Nyugtató vizsga előtt?

Nagyon nagyon izgulós vagyok, szó szerint rosszul leszek (hányinger, és ami rosszabb: hasmenés), próbáltam már mindent, hogy lenyugtassam magam ilyenkor, de egyszerűen nem megy... Ittam vizsgák előtt nyugtatós teakeveréket is, de nem segít. Múltkor vettem be egy szem...

Valami bevállt nyugtató ami receptől kapható?

Pánik beteg vagyok és más ne segít. Játok pszihologushoz. De.

Enyhe nyugtató + görcsoldó?

Amióta felírták a nyugtatót, most jött meg először. Elfelejtettem rákérdezni az orvosnál, hogy vehetek-e be görcsoldót. A nyugtató alprazolam hatóanyagú, a görcsoldó meg RaptenK lenne.

Milyen esetekben indokolt nyugtató felírása? Mennyire kell erős dührohamoknak előfordulnia?

Olyan szinten fel tudom húzni magam semmi dolgokon, hogy úgy érzem ha nem török össze valamit, felrobbanok. Szóval érdekel, hogy milyen esetekben írnak fel nyugtatót, illetve hogy milyen megoldások vannak még. (a sportot próbáltam, nem segít)

Mennyi idő teljen el a nyugtató bevétele és az étkezés illetve a kávézás között?

Sem a pszichiáter nem mondott semmit erre vonatkozóan, sem az utasításban nincs semmi erre vonatkozóan. Most reggeliztem, beveszem és egy óra múlva kávézok, így rendben lesz?.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!