Egyedül vagyok itthon! Félek a betöröktől! :C a kutyáim (2) folyton ugatnak engem meg a szívroham kerülget, komolyan 14 éves lány létemre. Mindjárt bepisilek! Mitcsináljak? Félek.
Figyelt kérdés
Az a baj hogy sok Nikita-t nézek..De már rég nem néztem..Mit tegyek már?? Segitsen valaki :(( félek hogy valami gyilkos megöli a kutyáimat és bejön és nemtudom..engem is..
Beriasszak? csak ahoz ki kéne tennem a cicám..de nem akarom hogy fázzon.pláne nem merek kimenni :(((
AKI BÁTOR AZ IRJON!! :( és ne gunyoljatok :c
2012. nov. 24. 22:53
1/7 timike26 válasza:
nem tudom mi az a nikita.. de ne aggodj,99 szàzalèk hogy a kutyàk ugatàsa elriassza a gyilkost./kivève ha a gyilkos suket/esetleg bujj be az àgy alà.
2/7 A kérdező kommentje:
az egy ilyen lövöldözős sorozat de mondjuk nem olyan durva.
attol félek hogy ha valaki ide be akar jönni,akkor megöli a kutyáimat :((
2012. nov. 24. 22:59
3/7 timike26 válasza:
rèszletkèrdès:milyen fajta kutyàid vannak?
nem hiszem hogy tanyàn laksz ,igy kicsi az esèly hogy nem hallanà meg meg senki.
nèzz valami filmet,vagy rakj zenèt be ès olvass valami konyvet.
4/7 anonim válasza:
a kutyák elijesztik a betörőket.kivéve ha fegyverük van akkor a kutyáknak annyi.de azért ne félj
5/7 anonim válasza:
Ne parázz csak mert ugatnak a kutyák mert csak. Kicsi a valószínűség hogy betörők jönnének. Ééés nézz ki szerintem ha valami gáz van hívd a szüleidet, ők biztos tudják mit kell tenned ;)
6/7 anonim válasza:
Néha én is félek zárkózz be,vegyél paprika sprayt,és ne szorongj mert amitől félsz az válik valóra!Esetleg kérd el a szomszéd telszámát vagy hívd át az 1-ik barátodat hogy megvédjen. Lehet azért ugatnak mert valaki járkál az utcán miénk is ugat ha nincs ott senki akkor is vagy ha macskát lát,fel a fejjel!!
7/7 anonim válasza:
A kutyak akkor is ugatnak ha valaki elmegy előttetek. A "mindjart bepisilek"-re pedig azt tudom mondani ha meg wcre se mersz menni akkor ulj ra egy törölközöre vagy tarts ki mert egyszer ugyis haza mennek a szulok és kitartast!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!