A marihuána fogyasztás tényleg "csak" lelki függőséget okoz?
Kedves Második válaszoló!
Honnan tudsz Te ennyire pontosan mindent erről? Olyan hihetetlen, de szó szerint mintha a barátomról írtál volna. Jellemzőbben le sem lehetett volna írni!!! Esetleg tudnál segíteni abban, hogy én mit tehetnék az Ő érdekében? Nagyon közel állunk egymáshoz, és sokmindennel próbálkoztam már, de csak szent ígérgetéseket és fogatkozásokat kapok..., másnap meg megy minden ugyanúgy... Attól tartok, hogy ennek nem lesz jó vége!
Ahhoz h függőséget okozzon ahhoz olyan körülmények kellenek. (szarok) Ha úgy fogod fel h a füvezéstől jobb lesz az életed akkor rászokhatsz. Ha úgy fogod fel h általa egy olyan világba kerülsz ahol jobb az nem előnyös. Akkor kiszolgáltatottá válsz. Akkor a fű eszköze lesz eme világból való elmenekülésednek. Életed a fűfogyasztásra fog koncentrálódni.
Amúgy viszont lehet tudattágító hatása pl h ráébredsz olyan dolgokra amik eddig tudattalanok voltak számodra. Szerintem eme tulajdonsága igazán figyelemreméltó - úgymond. De kevesen vannak akik ezért tépnek. Inkább csak azért mert 'jó buli'. És ha egyszer-egyszer csinálod sztem akkor nem leszel függő. Akkor nincs az az inger h >>hiányzik<< a fű. (Az első esetben azért van mert ott szükségletté/nélkülözhetetlenné válik - 'lelki függőség')
" Jó nyílván sokkal károsabb" = propaganda
NEM!
Én megtapasztaltam... hihetetlen ingerlékenység, rossz közérzet, kedvetlenség, hányinger, hasi diszkomfort, bizonytalanság stb. 4. nap fű nélkül. Amúgy keményen függő vagyok (napi több spangli azaz 1-1,5 g).
Hálistennek olyan a munkám, hogy szívhatok közben.
Magánéleti nehézségek miatt, "menekülésképpen" szoktam rá. (Általában ez van másnál is.) Nem vagyok rá büszke! Mértékkel lehet szívni, de NE SZOKJATOK RÁ!!!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!