Hogyan szokhatnek le a fuggosegemrol?
Engem annak idején beszippantott a World of Warcraft. Szerintem nem is kell bemutatnom, hogy ez mit jelent.
Végülis egy kapcsolat rántott vissza a való világba.
Minél többet voltam vele annál kevesebbet játszottam. Aztán összeköltöztünk, azóta a feleségem, egy lányunk van. Szóval működik a leszokás egy jó párkapcsolattal. Bár még most is játszok néha, de messze nem annyit, mint régen. Annyit igazából már nem is tudnék :)
A fuggoseget en a toleranciaval igyekszem kijatszani de ez mas. 4 evig en is gepfuggo voltam. Aztan attertem a xanaxra. De neked azt mondom mostmar tapasztalat alapjan hogy barmi is legyen uralkodj magadon. Hetkoznap. Akkor dolgozz ugyet intezz, ne jatssz! De hetvegen...kelj 5-kor ha tetszik, jatssz 21 oraba ha tetszik. Kielegul a fuggoseged a dompaminszinted es nem csicska 4 oraval. A heti 2 nap jo kezdet ha birsz letezni hetkoznap. Az elso lepes persze az , hogy hetkoznap kibird. Azt mondod: majd szombaton! En is ezt mondom ha dolgozom suli utan: betepek holnap, hiszen este mire hajnalra vegzek mar alszom, hova akkor a cucc? Pazarlas! Inkabb szanj ra egy teljes napot elvezd ki, mint attol szenvedj, mire nem marad ido! Az en cuccosomnal van felezesi ido is, konnyebb vele szamolni. A gepnel ez mas, nekem napi 8 ora suli mellett termeszetesen keves volt, vegul a napi 17 - 24 ora is keves lett. Aztan megkerdeztem magamtol: ha soha suli, soha alvas..akkor sem eleg a mennyiseg. Akkor csereltem le gyogyszerre. Eleinte jatszottam, de feltunt kesobb, hogy mar egy hete be se kepcsoltam a gepet! Es nem is vagytam arra, hogy visszauljek a facebook ele.. most inkabb a forumokon logok de az napi masfelbe letudhato :D Ha kerdesed van, irj privatban .
Egy fuggo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!