Az mennyire normális, ha ki vannak fordulva a melleim a hónaljam felé? Ez taszítja a férfiakat?
Úgy ki van jölve a melleim, hogy a két mellem közé befér a tenyerem, és szinte ott vannak a hónom alatt. Emellett lógnak, ami alapból ocsmány, de nem értem, miért, pedig csak 16 vagyok. Mit kell tenni, hogy normális mellem legyen?
Normális válaszokat, pls!!!
A másik, meg ha ilyen válogatós vagy és csak a mell miatt akarsz nővel lenni, akkor már mindegy, ha egyedül maradsz, mert nem midnen mell egyforma!
Gondolj már bele, ha te is nő lenél, mint én, vagy a kérdező és a pasik a nem éppen esztétikus melled miatt nem akarnak tőled semmit, te annak örülnél?
Most így őszintén!
És nem a melle az "undorító", hanem ahogy hozzáállsz a dolgokhoz...
Na annál undorítóbb már nem is lehetne!
A személyiséged is undorító, azt is csináltasd meg légyszi.
Alapból nem érdekel ha valakinek nem tetszik valami, én pl nem szeretem egy pasin ha szőrös a mellkasa de nem fogom neki azt mondani hogy "fúúú gecc há milyen undorító vagy már hányok tőled" nem jönne be nekem de nem érzem hogy ez feljogosít arra hogy belerúgjak másokba, mindenkinek más a teste, nem kéne ezért megalázni egy tinit, főleg hogy ennyi idősen esélye sincs megcsináltatni még ha lenne is rá félrerakva annyi pénze.
#4,5,7, kérlek ne írjatok marhaságokat.
A szilikonos mell az mindennek a legalja, attól csak szebb lehet.
Kérdező, ha ennyire zavar, nézesd meg egy nőgyógyásszal, és kérdezd meg hogy mennyire tartja normálisnak ezt. Látatlanban nehéz eldönteni, eddig én nem találkoztam olyan szinten kifelé álló mellel, amit te vizionálsz, azt pedig nyilván nem tudom megítélni, mennyi túlzás van benne. Mindenesetre, ha egy fiú beléd szeret, akkor az apróbb hibákkal nem fog foglalkozni, ebben biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!