Nők! Hogy álltok a hormonális foggátlókhoz?
- Van még köztetek olyan (mint én), aki kapásból elutasítja a hormonális fogamzásgátlást, mert nem támogatja a menstruációjának a felborítását és a különféle mellékhatásokat?
- Szedtél már ilyet? Volt valami mellékhatása?
- Férfiak esetében miért nem oldható meg a (hormonális) fogamzásgátlás más módokon az óvszeren kívül?
- Nyilván igen, vannak olyanok mint te, lévén a párok nagy százaléka gumival védekezik, nem is akar bogyót szedni.
- Több fajta fog.gátlót is szedtem már, amelyik nem vált be (mellékhatások miatt) azt lecseréltem.
A mostanival elégedett vagyok, nem látok változást a gyógyszer nélküli időkhöz képest.
- A női peteérést könnyebb hormonokkal befolyásolni, mint a férfiak spermiumát. De már vannak erre is kutatások, ha jól tudom. Másrészről, a férfiaknál ugyanúgy okozhat majd mellékhatásokat, akkor milyen jogon kérjük ki, hogy szedjék inkább a férfiak, miért pont a nőknek kell?
Ha nem akarod ne szedd, de ne kényszerítsd másra sem. Akkor meg kell elégedni a gumival.
Vagy a fasxom naptáras meg hőmérőzős megoldással.
Biztos van.
Nekem nincs bajom a tablettával, spirállal
-Pont a menzeszem megállítására szedtem, mert az első nap halálos volt.
-Nem jött be
-Most nem szedem, de az elöttetésen gondolkozom, mert jó lenne ha nem termelne szemetet és nem okozna kellemetlenséget. Gyereket nem akarok, szóval funkciója nincs.
6
Nőként sosem engedném, hogy a ferfi mondja meg mit tehetek, pláne a saját testemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!