Intim borotválkozás után ti mit használtok, hogy ne pattogjon ki és gyulladjon, pirosodjon be a bőr?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon érzékeny a borotválásra, és mindig utána 3-4 napig éget és piros, viszket.
Gondoltam, hogy valami nem kimondottan after-shave terméket kéne, hanem inkább valami gyulladáscsökkentő cuccot?
Használ valaki valamit ilyen problémára?
2022. márc. 30. 09:11
2/9 anonim válasza:
Én nem borotválkozom, pont ezért. Nem bírja a bőröm. De még hónaljban sem. Kozmetikus gyantázza. Az sokkal kíméletesebb, mint a borotva.
3/9 anonim válasza:
En Bepanthent szoktam a sima nem plus.
4/9 anonim válasza:
Nem kell rasemmi szart kenni es kesz. Tusfurdo vagy szappant kensz oda hogy habos legyen es leborotvalod. Utana oblitsd le es mégegyszer kend be szappannal. Ennyi. Nem kell semmilyen szereket oda kenni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
Sudocrem-re gondoltam még. Az is jó lehet?
2022. márc. 30. 11:19
6/9 A kérdező kommentje:
2-es. Az hogy lehet a gyanta kíméletesebb? Sima gyanta, vagy cukorgyanta?
2022. márc. 30. 11:19
8/9 anonim válasza:
Igaz nem a 2 es vagyok
De ez hajlam kerdese akinek a borotvatol kipattog akkor gyantatol is legtobb esetben.Sajnos nekem is ilyen hiaba probaltam ki mar sok mindent.
9/9 anonim válasza:
Én kb mindent kipróbáltam.
Sudocream
Neugranormon
Bepanthen
Aloevera
Körömvirág
Babaolaj
Vazelin
Hűsítő gél
Veet nyugtató krém
Pont úgy kipattogtam mindegyikkel
Már nem borotválom, csak rövidre vágom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!