Sopronban jó/lelkiismeretes nőgyógyász (magánrendelés)?

válasza:Én is soproni vagyok, és kíváncsi vagyok a válaszra...
De annyit mondhatok BERKES SEMMIKÉPPEN NEM!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Esetleg ismeri valaki Varga Doktornő a János kórházból vagy Rigó Doktornőt a Kútvölgyiből? Köszönöm!
Olyan szülész-nőgyógyászt keresek Pécsen, akinek magánrendelése is van és tényleg érti a dolgát. Elég sokféle problémám van szóval tényleg olyan doki kell aki odafigyel rám. Tudtok ajánlani valakit?
Annyit tudok, hogy a megyei kórházban dolgozott és volt magánrendelése is. Baranya megyében lelkiismeretes női nőgyógyászt keresek!
5 hetes terhes vagyok, 6. héten szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, csak éppen nemtudom, hogy kihez :S Tudnátok nekem ajánlani egy lelkiismeretes nőgyógyászt, aki szépen megvizsgál a terhesség alatt? Jahh Ferenc kórház, vagy a környék érdekelne Köszönöm!
Akihez eddig (több mint 10 évig) jártam, nyugdíjba megy, mi pedig egy éven belül babát szeretnénk a párommal. Nála már biztosan nem szülhetek, így még idejében kellene találnom egy jó orvost.
Voltam már többnél, de úgy érzem egyik sem törődik igazán velem. Pedig egy ilyen helyzetben sokat számít a bizalom. Tudnátok ajánlani orvost?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!