Inzulinrezisztencia?
Csak nov. 13-ra van időpontom orvoshoz, kérlek segítsetek, mit jelentenek ezek az eredmények:
0 perces: cukor 4,5 inzulin 9,6
60 perces: cukor 7,2 inzulin 44,5
120 perces: cukor 4,3 inzulin 19,6
Az éhgyomri cukor és inzulin is jó.
A 60 perces cukrod jó, viszont az inzulinodnak tényleg 25 alatt kellene lennie.
A 120 perces cukor és inzulin is jó.
A második válaszoló vagyok és csak azért írtam, mert az első válaszoló a 0. perces inzulinnal tévedett, mert az eredményed ott jó! Mert a normál tartományban van bőven.
Az összes eredményed JÓ, kivéve, a 44,5-ös inzulin, mert annak 25 alatt kellene lennie.
(Táblázat alapján mondom,mert én is voltam és a referenciatáblázat ott van a leletemen, az alapján írtam.)
Kedves Ági8405!
Ne haragudj, akkor, amit írtam azt táblázat alapján történt és a referenciaértékek ott voltak.
Ami rossz eredmény volt, az be volt csillagozva pluszba is, de nálam nem volt a 0. percesnél az érték, pedig 5 fölött volt.
Most a válaszod elbizonytalanított rendesen, mert van igazság abban, amit mondasz.
Egy 22 éves lány
Sziasztok,
Köszönöm szépen a válaszokat, az igazság az, hogy nem lettem sokkal okosabb, mert hát ellentmondóak a vélemények, mint ahogy már sok helyen olvastam a neten, és mindenhol más van, így nem tudom mi az igazság... :( Mindenesetre a tünetek nagy része jelentkezik nálam, ezért is gondolom, hogy valami nem stimmel. Szerintetek erre fogok kapni gyógyszert? A diétára már régóta igyekszem odafigyelni, egy alternatív gyógyító mondta nekem, hogy ne egyek sok szénhidrátot, pedig akkor még nem volt semmilyen laborleletem. Nagyon szeretnék már valamilyen megoldást a problémámra, 3 és fél éve várunk a babára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!