Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Help! Mással is előfordult...

Help! Mással is előfordult ez, meg egyátalán miért van?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,lány.Természetesen szűz,gondoltam kipróbálom a tampont.Volt otthon ilyen O.B.mini silk touch,vagy mi a fene(védőnő adta még 6.ban valami felvilágosítós óránál),feltettem,nem volt vele probléma,gond nélkül fel ment.A biztonság kedvéért(és édesanyám tanácsára) raktam alá betétet is.4.nap volt ez a menstruációmban,5 óra múlva véres lett a betétem.Mondom akkor csere.Nem ment.A procedúrát most nem írom le,lényeg az,hogy csak akkor jött ki,mikor belefeküdtem egy kád vízbe.Tehát nem az volt,hogy esetleg a felduzzadt tampon fennakadt volna a szűzhártyámon,mert mondom,mikor belefeküdtem a vízbe,szinte magától ki jött.Megnéztem a tampont...csak a fele volt véres.Komolyan nem értem.Ki folyt mellette a vér,de a tampon nem lett véres?Nem hiszem,hogy rosszul helyeztem fel,mert egyátalán nem éreztem a tampont magamban,szóval csak nem rontottam el..:D Kipróbáltam aztán a következő menstruációmnál,ott 2. napon,ugyanez történt.Gondolkoztam megpróbálom újra,de szerintem ugyanez történne.Anya sem érti.Szerintetek?

2014. ápr. 2. 19:39
 1/9 anonim válasza:
0%
Szerintem rossz lyukba dugtad a tampont.
2014. ápr. 2. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miert van, hogy nem tudtad kihuzni.

Amig szuz vagy ne eroltesd szerintem a tampont. En is csak miutan elveszitettem kezdtem tampont hasznalni.

Ha meg hasznalni akarod oke, de az nem normalis hogy csak ugy jon ki, hogy kad vizbe fekszel!

Olyan velem is sokszor elofordul, hogy kihuzom a tampont mert latom, hogy mar a cerna is veres, es a tampon feluleten viszont nagy foltokban meg tiszta feher az anyag. Gondolom a huvelyfal foltokban verzik es ha nincs meg eleg erosen, akkor csak reszei lesznek a tamponnak atitatodva, nem az egesz. Ezzel mondjuk nem szoktam nagyon foglalkozni.

Azt viszont orommel olvassuk, hogy anyukaddal megbeszelsz ilyeneket. Dicseretes dolog!

2014. ápr. 2. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Gondolom a huvelyfal foltokban verzik -- ez igy nem pontos, bocsanat, rosszul irtam. Elsosorban a mehbol jon a ver.
2014. ápr. 2. 20:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kettes kommentelő,de sajnos ebből nem sokat tudtam meg.Pedig szeretném megoldani ezt a "problémát",mert versenyzek,és nem mindig van szerencsém..Természetesen meg beszélem Anyuval,de ő sem nőgyógyász,ráadásul 15 éve használ tampont,és neki ilyen még nem fordult elő,tehát nem "örökletes".
2014. ápr. 2. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj más márkát... Már a rossmann saját márkájának is van ultra minije
2014. ápr. 3. 22:51
 6/9 anonim válasza:
semmi baj nincs azzal, ha valaki szűzen használ tampont! :D viszont nem tudom, hogy mi lehet a probléma. néha én is nehezen tudom kiszedni. lehet, hogy rossz irányba húzod. a lényeg hogy lazulj el közben , nyugodj meg és találd meg a helyes irányt. segít, ha leguggolsz közben vagy valami
2014. júl. 29. 14:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Hali okosok! :) :D Amit eddig használtam,az az O.B.minije volt(silk touch).Írtátok hogy használjak nagyobbat.Kipróbáltam a normált is,ugyanebből a márkából,ugyanez volt a probléma.:DD Szval várom a tanácsokat.:DD
2014. júl. 30. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megérne más márka is, először én is féltem, de nem vettem észre minőségi különbséget köztük. A naturella is nagyon jó. Kihúzásnál váltogasd a szöget, kicsit nyomhatod is
2014. aug. 3. 14:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben,legközelebb ezt próbálom.:) Köszi!
2014. aug. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!