Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen szemerősítő módszereket...

Milyen szemerősítő módszereket ismertek, ami be is vált?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 12:37
 1/1 anonim válasza:
Szemüveg és kontaktlencse...
2010. okt. 31. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Alkoholról való leszokást segítő módszereket keresek. Hasonló mint a dohányzásról leszoktató "Rövid úton leszokni a dohányzásról (Allen Carr) "....

4-5 éve a legtöbb idő amit pia nélkül tudtam tölteni az 2 hét volt. Az utóbbi időben is voltak ilyen időszakok. Az a baj ha iszok nem tudom a mértéket, annyit iszok hogy másnap alig emlékszek valamire.... A cigit most sikerült leraknom 1 hónapja, előtte 20 évig...

Le szeretnem cserelni a mesterseges piperecuccaimat termeszetesekre. Ajanlanatok jo markakat, ill. bevalt hazi modszereket?

Egy ideje mar vegetarianus vagyok,fokozatosan egyre egeszsegesebben elek.De csak mostanaban gondolkodtam el rajta,hogy a kommersz tusfurdo,sampon,fogkrem,stb. is tele van mesterseges anyagokkal,amiket jobb lenne kerulni.Ezert kerem a temaban valoban tapasztalt...

Valaki tud módszereket a menstruáció "szabályzására"?

Persze nem szó szerint de hallottam már pár dolgot,hogy lehet egy kicsit késleltetni, illetve hogy elöbb megjöjjön..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!