Néha nem tudok fókuszálni a szememmel?
Néha, teljesen random időpontokban nem tudok fókuszálni. Nem az a fajta amikor elbambulok hanem egyáltatán nem tudok fókuszálni.
Egyszer kutyasétáltatáskor történt, egyszer amikor a gépen játszottam, egyszer vacsievés közben egyszer meg fogmosás közben stb stb, kb egy éve kezdődött, nem ugyanabban az időpontban történik és nem minden nap, de amikor megtörténik akkor kb 5-10 percig nem tudok fókuszálni.
Ha "célpontot váltok" és máshova nézek, először tiszta a kép, aztán szépen lassan elkezd újra homályosodni.
Próbáltam gyors pislogást, szemdörzsölést, szemcseppet (száraz szemre), csukva tartani a szemem egy ideig aztán újra kinyitni..
Meg, nemtudom számít-e, de elkezdtem este maszkkal aludni (ami a szemem takarja a fény ellen) és nem emlékszem arra hogy az előtt ilyen történt volna, okozhatja ezt?
Nem hinném hogy valami komoly, csak kivancsi vagyok mi lehet azért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!