Bulimiás/bulémiás vagyok. Rég óta van büntudatom az evéssel kapcsolatosan. De kb: egy év- fél éve hánytatom magam, hashajtót szedek (nem mindig sikerül a hányás) vagy nem eszek vagy megprobálok egyszer-egyszer agyon torázni magam. Mit tanácsoltok?
Vannak mellékhatásaim is : fejfájás, hasfájás, hullik a hajam.A kék-vonalal szoktam beszélni de nem rég mondtam anyukámnak és apukámnak mi a helyzet (szüleim elváltak) apukám nagyon megrémült hogy orvoshoz kell vinni de anyukám nem mond semmit. Nem is beszél róla pedig szeretnék róla beszélni.
bocsi hogy hosszu voltam. köszönöm elöre a válaszokat :)
(helyesirást ne nézd!)
köszönöm a válaszokat ..
elsö válaszoló hogy mit akarok erröl beszélni? én se tudom nem tudom mit tegyek csak azt szerettem volna tudni tud-e valaki segiteni vagy hozzá szolni ( és tudom hogy hülyeség)(ezért is probálok leállni) de egyébként köszönöm a hozzászolásokat..
3.válaszoló 13/L
én se tudom mennyire vagyok az.
De beszéltem a kék-vonallal és mondták hogy az vagyok.
majd egyik hánytatásnál meglátott anyukám, ő csak ordibált most meg egyre ingerlékenyebb vagyok nem birtam tovább és apukámnak elmondtam. amugy kajával is álmodokXD
am te hány éves vagy?
ha akarsz beszélni velem szólj/irj!
köszi.
20éves vagyok..
megadom az e-mail címem: korina2020@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!