Mit tegyek?!..43 kg vagyok,L,153 cm...mostanában falási rohamaim vannak..nagyon félek hogy emiatt hízni fogok..híztam is egy kg-t már azóta..Szenved még valaki ilyenben?
Azt teszed, amit a többi ember. A legtöbben csak adott időközönként tudunk enni, segíthet bevezetni egy ritmust.
Én például dolgozok. Kilenckor eszek meg egy szendvicset, majd legközelebb már csak délben, még egy szendvicset. Ebben a szendvicsben mindig van valami zöldség is! Plusz az ebéd szendvics mellé egy gyümölcsöt is viszek mindig. Egy banán, vagy alma, vagy narancs.
Utána itthon 4 és este 9 között kétszer-háromszor eszek főtt kaját!
Minden alkalommal egy nagy tányérral. Egy-egy nagy tányér spagetti, vagy ha pl csirkemellet nézünk, akkor max egy egész csirkemell (mármint egy párra gondolok, jobb és baloldal) csúszik le (három adagra elosztva), de ez a max, minden alkalommal egy nagy adag körettel.
Én 53 kiló vagyok.
Azt hozzátenném, hogy 43 kilósan te már most nagyon sovány vagy. Plusz 1-2 kiló bőven rád férne. HA te ezért már sírsz, meg depressziós vagy, akkor már most beteg vagy, nem csak leszel.
2
Lol, ugyanennyit eszik nálunk mindenki, senki nincs elhízva. :D Nehogy ne ehessek már meg 2 tál spagettit egy délután, főleg, hogy fizikai munkát végzek. :D Itt nem diétás menüket kell ajánlani ennek a lánynak, hanem azt hogy egyen, mint egy normális ember.
Ne csak gondolkodj rajta, hanem fordulj pszichológushoz... Étkezési zavarod van, amit pszichoterápiával lehet kezelni. Konkrét tippet - a pszichológus felkeresésén kívül - nem igazán lehet adni, mivel nem tudjuk, hogy mi miatt alakult ki nálad, és milyen érzéseket kompenzálsz a falásrohamokkal.
Ideiglenes megoldás, hogy nem tartasz otthon egészségtelen ételeket. Ha nincs semmi otthon, akkor nincs is mit megenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!