Hogyan tudnék télen is egészséges lenni, fogyni?
Nyáron nagyon jól megy a fogyás, mivel akkor csak pihenek és sok az energiám a sportoláshoz és persze az időjárás is nekem kedvez. Meg van sok gyümölcs is, így sikerült 6 kg-ot fogynom.
Na de télen?! Mit sportolhatnék? Már most visszahíztam 2 kilót!
Folyton éhes vagyok a hidegebb hónapokban és szükségem van az energiára a tanuláshoz meg mindenhez. A minden nap 7-8 órám után meg semmi kedvem sportolni. Valahogy rá kell vegyem magam, de nem tudom, hogy!
Kérlek segítseteek.
akaraterő, cs*zdmeg...
olyan nincs hogy nincs kedvem... elhatározod hogy mozogni fogsz akkor mozogsz. nálunk térdig érő hóban is szoktak futni. gondolom te is megtudod csinálni.
Felétek nem fűtenek az edzőtermekben?
Az, hogy éhes vagy, az egy dolog. Az már nem, hogy mit eszel, szemetet, vagy ételt.
Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy az emberek nem a sport szeretete miatt csinálják az edzéseket, hanem hogy nyáron jól nézzenek ki a strandon. Na, az elhiszem hogy télen k.rvamód nem motivál. Ha két hónapot rendesen edzenél szerintem elkapna a gépszíj és az lenne a fura ha egyet is kikéne hagynod. Persze nem vagyunk egyformák.
Az előttem szólóknak igaza van. Ennyi kell: akaraterő. Én is szoktam télen futni, nagyon fel szokott frissíteni:D 7-8 óra miatt meg nehogymár hisztizz! -_- Persze hidegben gondoskodni kell a réteges öltözetről. Úszni is jó ilyenkor, vagy irány az edzőterem! :P
Ami pedig a fáradtságot illeti... ha sportolsz, javul a keringés, ezáltal az agyad vérellátása is, utána nem érzed magad tompának.
Ha meg nehezen tudod magad rávenni, akkor készíts magadnak időbeosztást, legalább tudsz igazodni valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!