Most akkor szinte minden étel tartalmaz fehérjét (a táblázat szerint)? A kenyér is pl? Egyszerre lehet benne szénhidrát és fehérje is?
Figyelt kérdés
Lehet hülyeségnek hangzik a kérdés, de nem nagyon vagyok otthon a témába. Utána olvast, de sok az ellentmondás, ezért is írtam ki!
2011. dec. 7. 15:22
1/2 anonim válasza:
Igen lehet benne,de az nem mind1,hogy egy adagban mennyi az annyi...+mennyi zsír van benne.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:igen,szinte minden ételben van,a kenyérben is,csak nem mindegy,hogy milyen arányban,mert a kenyérben több a szénhidrát,mint a fehérje.ellenben,ha megeszel egy csirkemellet magában,bőr nélkül abban szinte nincs semmi szénhidrát,csak nagyon minimális mennyiség,majdnem színtiszta fehérje az egész.
Kapcsolódó kérdések:
A fehérje turmix mellé szénhidrát?
suliban szeretnék inni egy fehérje turmixot , de h meglegyen a napi szénhidrát bevitel is , mit egyek mellé? miben van elég szénhidrát?(mármint mi ideális fehérje turmix mellé , NEM edzés után)
Aki tömeget szeretne növelni (ahogy én) annak naponta mennyi fehérje és szénhidrát szükséges?
ja és 184 cm és 60kg vagyok :(
Szénhidrátott honnan lehet még "beszedni"?
Most reggelinél kapok kb 56g szénhidrátott, valami furcsa keverék (abrakzab ha ez valamit mond nektek). Ès rízsböl, napi 300 g rízs... De ez most a kezdés, és szeretek elöre is gondolni, szóval mi jó amit még lehet benyomni ami jó zsénhidrátot is tartalmaz, kaja nem pór..
Első két hétben ízesített ásványvizet (Jana epres) fogyasztottam, ami tartalmaz szénhidrátot, ill. egyszer gombástésztát ettem szénhidrát napon az baj?
Hosszabbítsam meg két héttel a diétát?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!