Igazak ezek az állítások? Csak azok az ételek egészségesek amik természetesek vagy természetes eljárással készülnek. Ha egészségesek akarunk maradni akkor ezeket kell enni:gabonafélék, zöldség és gyümölcsfélék, húsfélék (tej és a tojás is)
A szó szerint vesszük, akkor a húst és tojást legfeljebb nyersen lehet fogyasztani, hiszen ki látott már olyat, hogy a természetben megsülne vagy megfőne csak úgy valami, mielőtt megeszik.
Illetve a növényeket nem szabad öntözni, hiszen az sem természetese. Csakis eső érheti őket.
#1 – A húst meglehet sütni tűzön, amely egy természetes elem.
Az eső pedig vízpárából keletkezik, amely a vízből keletkezik és amely ismét egy természetes elem.
A kérdésre válaszolva pedig a felsoroltak közül zöldségek, gyümölcsök, húsok és tojások azok, amelyek a legközelebb állnak a természethez és a kezdeti időkhöz ( a gabonafélék hiába tűnnek természetesnek, mert egészen nagy időskálával mérve a gabonatermesztés mindössze tegnaptól tartozik az ember táplálkozásának forrásai közé, alapvetően azonban az ember nem gabonaevő.
"alapvetően azonban az ember nem gabonaevő."
Az ember mindenevő. A gabonaszem éppúgy növényi termés, mint mondjuk a mogyoró, más kérdés, hogy nagyobb mennyiségben és könnyebben termeszthető, de a gazdaságot ne keverjük már bele.
A gabonákkal (amik nem génmanipuláltak) nem lenne baj, inkább a termesztési és feldolgozási módszereikkel szokott lenni.
"húst és a tojás tűzön lehet sütni(csak a tojás alá kell valamit rakni)és a tűz az természetes"
- Akkor mi nem természetes? Alapvetően minden megvan a természetben, legfeljebb átalakítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!