Harisnya alkalmas arra, hogy ne legyen felismerhető az ember?
Egy egyszerű nejlonharisnya torzítja annyira az ember arcát, hogy ne legyen felismerhető?
Például:
Rendőrség biztos szereti az ilyen kérdéseket
Szerintem egy 40 den feletti vastagságúban nem ismerhetnek fel, legalábbis az arcod
Aki ismeri a járásod, a testtartásod, az egyből felismer arc nélkül is
Bankot akarsz rabolni?
Mást húzz a fejedre.
Kérdező, nem tudom milyen céllal tetted fel a kérdést, hogy mit szeretnél elkövetni, nem akarlak rábeszélni semmire és tippet sem szeretnék adni, de:
Ha harisnyát húzol a fejedre csak akkor nem leszel felismerhető, ha kellőképpen torzítja az arcod esetleg nem testszínű hanem pl fekete és a bőrszín sem látszik, továbbá ha nem vagy kopasz és a hajformát és torzítja. A harisnya nem jó ötlet a kameráknál, hanem akkor hogy lebukásnál ne ismerjen fel bár ha ismerős az illető akkor fel fog ismerni. Kamerafelvételeken többnyire felismerhető az illető, mivel azt sokszor vissza tudják nézni és elemezni az arcvonásokat pl.
Határozottan alkalmas!
Én amikor harisnyában megyek ki az utcára, a nejem nem akar megismerni!
47/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!