Vámpír szeretnék lenni. Lehetséges ez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok...előre mondom hogy a bunkó, "humoros", és lehülyézŐ válaszolók ne fárasszák magukat azzal hogy ide írnak. Én vámpír szeretnék lenni...ez van. Vámpírok jelentkezését várom!
Tudom, hogy néhányan hülyeségnek tartjátok, de ez mindenkinek szíve joga. Tehát aki tudja hogyan változhatok át az jelentkezzen léccy. Csak olyan írjon aki hisz is és a választ is tudja.
Azért teszem fel a kérdést,mert igazából egy cigány családban születtem,anyu cigány a nevelőapám félcigány. Anyu felmenői közül is mindenki az és az összes rokonom sötét bőrű illetve fekete hajú! A helyzet az,hogy én apura ütöttem,mert ő magyar volt csak elváltak...
Mielőtt bárki azt hinné, hogy ez egy tini lány Twilight-os képzelgése és ábrándja fel kell világosítsam, hogy nem az! Bár Robert nem néz ki rosszul XD. Nem vagyok tinédzser és én sem lennék itt, ha nem lett volna szerencsém az életben. Uhh ez hülyén hangzott úgy,...
2 napja nagyon rávagyok kattanva a vámpír témára és az akkarok lenni ez normális? és ha az akk hogy lehetek vámpír?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!