Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vámpír szeretnék lenni....

Vámpír szeretnék lenni. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
A "humoros" válaszolókat kérem, hogy kíméljenek! Ne is írjon aki viccel! Komoly válaszokat kérek. És vámpírok jelentkezését.
2010. nov. 9. 20:38
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
És miért szeretnél vámpír lenni? mit kezdesz azzal?
2010. nov. 9. 20:42
 2/36 A kérdező kommentje:
Hát...ez bonyolult...de kérlek titeket válaszolók, hogy vegyétek komolyan...
2010. nov. 9. 20:45
 3/36 anonim ***** válasza:
nem lehetséges, mert nem léteznek.
2010. nov. 9. 20:51
 4/36 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges. Sajnálom, ha eddig azt hitted, hogy igen, de ez csak a mesében létezik,a Twilightban, a Vámpírnaplókban, meg az ilyen hasonló témájú filmekben illetve könyvekben!!!
2010. nov. 9. 20:53
 5/36 anonim ***** válasza:
igazi vámbír nem lehetsz ugyan, de csináltatathatsz magadnak hegyes vámpírfogakat és kiszívhatod az emberek vérét valahogy :D
2010. nov. 9. 20:56
 6/36 anonim ***** válasza:
Én meg Hannibal Lecter.
2010. nov. 9. 21:00
 7/36 anonim ***** válasza:
Sajnos nem pedig én is szívesen lennék az :D
2010. nov. 9. 21:04
 8/36 anonim ***** válasza:
nem lehetséges. Mint ahogy kutyává sem tudsz változni, de vámpírok még létezni sem léteznek. Ez van.
2010. nov. 9. 21:06
 9/36 anonim ***** válasza:
Ha leírod, hogy miért akarsz vámpír lenni, leírom, hogy hogy lehetsz(komolyan tudom)
2010. nov. 10. 17:24
 10/36 A kérdező kommentje:
Köszi nektek...de én hiszek a létezésükben.
2010. nov. 10. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Vámpír szeretnék lenni. Tudna segíteni valaki? Vámpírok jelentezzetek.

Sziasztok...előre mondom hogy a bunkó, "humoros", és lehülyézŐ válaszolók ne fárasszák magukat azzal hogy ide írnak. Én vámpír szeretnék lenni...ez van. Vámpírok jelentkezését várom!

Hogyan lehetnék vámpír? Én hiszek a természetfeletti lényekben, és szeretnék vámpírrá változni, mert az életem szar és mert nem akarok ráncos vénasszony lenni.

Tudom, hogy néhányan hülyeségnek tartjátok, de ez mindenkinek szíve joga. Tehát aki tudja hogyan változhatok át az jelentkezzen léccy. Csak olyan írjon aki hisz is és a választ is tudja.

Szőke hajjal cigánynak lenni szerencse?

Azért teszem fel a kérdést,mert igazából egy cigány családban születtem,anyu cigány a nevelőapám félcigány. Anyu felmenői közül is mindenki az és az összes rokonom sötét bőrű illetve fekete hajú! A helyzet az,hogy én apura ütöttem,mert ő magyar volt csak elváltak...

Szeretnél vámpír lenni? , vagy csak érdekelnek? Írj bátran.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy ez egy tini lány Twilight-os képzelgése és ábrándja fel kell világosítsam, hogy nem az! Bár Robert nem néz ki rosszul XD. Nem vagyok tinédzser és én sem lennék itt, ha nem lett volna szerencsém az életben. Uhh ez hülyén hangzott úgy,...

Az normális, hogy vámpír akkarok lenni?

2 napja nagyon rávagyok kattanva a vámpír témára és az akkarok lenni ez normális? és ha az akk hogy lehetek vámpír?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!