Történt már veled olyan, hogy annyira hangoskodtál, vergődtél panelházban, hogy felment az alattatok lakó szomszéd?
De jofej volt az also szomszed h nem hisztizett hanem inkabb segitett!
Meg nalunk anno 2x tvert jottek at- kesobb is neztuk olyan hangeron es semmi nem volt...
Meg egyszer unokatesom ferje aludt a nappalinkban es hajnalig dumaltunk vele hugommal es hat rohogtunk is rendesen es akkor jott at az egyik szomszed- az jogos volt.
En erettsegi elott kertem meg a szomszed apukat h a gyerekek aznap ne a teraszon jatszanak- tok rendes volt bevitte oket. Szegeny kislany "de apu miert kell bemenni?"
Meg telen vmelyik szomszedom dubogitt estenkent meg mintha vmit eszkabalnanak es azt probaltam megkeresni de nem sikerult... Lehet a szomszer "teraszos" gyerekek voltak de oket meg nem akartam mar nyaggatni, van most sok gondja a csaladnak...
Jah am annyit szoktak mondani h "este van es egy kicsit halkabban beszelgetni/tvzni" tokre normalis hangnemben en meg "igen, elnezest persze"
Jah meg meg bekoltozesnel latogattam meg a felso szomszedot aki 9-kor furt es en meg fontos dogat irtam masnap. Akkor annyit mondtam h "esetleg nem tudnak holnap megcsinalni a furast, mert nem tudok aludni" o meg annyit h " mindjart abbahagyjuk de csak ilyenkor er ra a fia a szekrenyt osszeszerelni" aztan tenyleg abbahagytak eleg komas fejem volt asszem :)
Szoval itt tok kulturan szoktak rendezodni a dolgok!
Siofokon viszont az aranyparzon mar durvabb... A nyaralokbol szoktak kiordibalni h kussoljanak a reszeg hle kolykok a parton hajnalban... Szegeny kisbabak felkelnek meg aki nem partyzik hanem aludna is xar es nem azert vett ott nyaralot h ne tudja magat kipihenni...(ez nem a belvaros)
Nálunk a melletünk lévő szomszéd bolond.
Rá küldtem 400 wattnyi marylin manson persze nem csipte. Csöngetnek...
Hogy lehet ilyen búza zenét hallgatni? Kérdezi...
Ráordítottam hogy vegye az adást.. hogy a rákba tudsz este 10kor poszívózni.
Beszélgetésünket lezárva rácsaptam az ajtót. Ezután soha nem hallotam porszívozni...
Megjegyzem napi 8x porszívozás elég durva nem volt házi állata hogy arra fogná. Reggel 5:30 kezdte este barátok közt után volt az utolsó. Ezt azért elég kemény volt minden nap hallgatni.
Egyszer történt zaj miatt este 7 körül. Azt kérdezte a manus alsógatyában, hogy mit cibálunk itt a lakásban? Bátyám nyitott ajtót, faterom is odament és mondta, hogy nem cibálunk mi semmit. Másik lakásból jött a zaj csak úgy hallotta a szomszéd, hogy tőlünk jön (mi semmit sem hallottunk). Ez 1 nappal az odaköltözésünk után volt, utólag úgy tűnt csak ürügyet keresett, hogy megtudja kik az új lakók.
Egyszer a vizesblokk felújításakor jött le a fölöttünk lakó mert az egész lakása tiszta szürke lett a cementportól. Én voltam a hibás, nem zártam le a strang szellőzőjét. Nem volt rám dühös csak tudni akarta honnan jön a por. Utána lezártam a szellőzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!