Mi a jó fenéért zavar az mindenkit, hogy nem szeretek tévét nézni!? Mi bajuk van az embrekenek, hogy szerintük tévé nélkül nem lehet élni?
Én is olyan vagyok, mint te. Napi 1-2 percre látom mi megy a tévében, mert néha elhaladok előtte, és annyi BŐVEN elég. Mindig elborzadok hogy mekkora szennyek vannak...
Szerencsére ez senkit nem zavart még, valószínűleg olyan emberekkel vagy körülvéve, akik nem igazán értelmesek... Sok türelmet és kitartást a továbbiakban. :D
az lehet de én nem olvasok napiszart... amőgy bocs, nem kötözköndni akarok, meg semmi, téleg... nekem igazából a net is arra kell, hogy legyen chat meg zene, aztán jónapot. sokszor nem is foglalkozok vele, csak megy a zene, amig tanulok, vagy például énekelek, ennyi... Amúgy harmadik válaszoló köszi a megértést, és igazad van, a barátaim nem túl értelmesek xD bocs ezt muszáj volt, mindig ezzel szivatjuk egymást... na szóval ki kíváncsi a valóvilágra?? MERT ÉN NEM!
sziasztok köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!