Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a Milka csokim...

Mit tegyek ha a Milka csokim életre kelt és berohant az erdőbe mikor meglátott egy unikornist? Menjek vissza a botba kártérítésért vagy keressem meg és fizessem be egy fantasy film sorozatra?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Objwktív felelősség alapján a rendőrök nagyon meg fognak büntetni. Nem te kapsz majd kártérítést, hanem neked kell fizetni. Jogsid van? Ha nincs, akkor már nem is kapsz.

Mindegy ki vezette a Milkát, rendőreink lefotózták, mert gyorsan hajtott az unikornisra. Töhötöm és Hapci őrmesterek rendkívüli szabadságot, s pénzjutalmat kaptak. Az unikornis még nincs 14 éves, így megrontásért is felelni fog a csoki. Erre felé ezt nagyon szigorúan veszik, halálbüntetés jár érte. Az ítéletet, holnap a tízórai után fogják végrehajtani, harapás által.

2013. okt. 9. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon félek,tényleg nekem kell fizetem,és a jogsit sem csinálhatom meg? Pedig már befizettem az 1678399355000FT-ot, azt visszakapom? De legalább jo kép lett a Milkáról? Ha meg kaphatom akkor lehet hogy el

tudnám adni egy reklám cégnek. Egyébként az unikornis most lesz 14 éves mert 1683. fegruár 3-án született. A kivégzés előtt azért a csoki is ehet vmit a tízórain?...utolso 20000 kívánság egyike ez lenne.Hova kell menni tárgyalásra? Felhívtam az ügyvédem és találta ellentmondást a Objwktív felelőssében a Ghud583bje7 paragrafusnál,ezt jelezzem a bírónak vagy uszítsam rá a Pudingjaimat de lehet hogy a Keksz hatásosabb lenne....Kérlek vkit hogy segítsen!!

2013. okt. 10. 17:04
 3/3 anonim válasza:
0%
Ne LSD-zz többet
2017. júl. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Tudtok olyan fantasyt, amelyben középkorias a társadalom, és kitalált világban játszódik?

Gyűrűk Urát, Örökség sorozatot (Eragon) és Tűz és Jég dala sorozatot már olvastam.

Iskolai élet Mágia Szerelem Vígjáték Fantasy tudtok ilyen müfaju animét? Persze.

lehet persze egy két müfajt kihagyni de akkor írjátok mellé :)

Tudtok 2010-2013-sa animét mondani amiben lehetöleg van akcio romantika és fantasy vagy mágia?

minden más müfaju animét is oda irhattok (irjátok mellé) ami ebben az 5 -6 évben készült

Léci mondotok olyan animéket amibe a fiú kezdeményez? Ő lesz először szerelmes a csajba? Vagy legalábbis ő mutatja előbb ki ő csókolja meg a csaj?

Azon kívül tökmind1 h mi van még benne (gondolom a kiírásból gondoljátok de egyetlen egy műfajt nem szeretek a yaoi-t azt léci ne) Köszi a válaszokat! ^^

Tudtok olyan animéket amiknek a müfajuk : mágia/fantasy/misztikus, romantikus, akcios?

ne legyen jaoi minél romantikusabb annál jobb (az eddigiek közül a legjobb: zero no tsukisima)

Tu. Dnátok olyan játékot mondani, amiben öldökölni kell, van fejlődés és változatos pályák?

A barátnőmmel akarok közösen játszani de úgy, hogy csak ketten vagyunk. Ha kérhetem ne valami lövöldözős izét ajánljatok, hanem lehetőleg fantasy játékot.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!