Van egy lány osztálytársam és nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy szeretem! Szerintem én nem nagyon jövök be neki. De sok mindent megtennék érte!?
Remélem még visszatartottad magad egy kicsit. Itt rengeteg hasznos információt találsz, valamint ha így sem megy, akkor
akár adnak is tanácsot, de több mint valószínű, hogy meglesz az amit keresel:
www.puafestival.com/forum/index.php
3#-as vagyok. "Mindig elmegy a barátaival. Most eszik. Most nem eszik. Most süt a nap." Mind kifogás.
Szerintem nem nőtt össze egyik barátjával sem, ezért bármikor adódhat olyan hogy egyedül van. Mondjuk mikor megy haza. Tök mindegy, csak észre kell venni. Ha még sincs, és nem akarsz várni az alkalomra, akkor te magadnak kell teremteni. Csald el a barátnői közül valami hamis indokkal, vagy bármi, de tegyél érte, hogy összetudj jönni vele. Megnézted a fórumot amit küldtem? Amúgy tényleg fontos hogy hány évesek vagytok, könnyebb volna a tanácsadás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!