Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Egyéb kérdések > Egyéb kérdések

A kérdés

Ki az az Emily Silence?

Már rengeteget hallottam róla. Állítólag ő is valami napiszar/ net celeb. vagy nemtom. Légyszí derítsétek ki nekem!!!
Köszi 18/f

2010-05-27 19:33  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
1 2
google a barátod

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/17Időpont 2010-05-27 19:38 Privát üzenet
Ezt nézd meg:D
-> http://lmgtfy.com/?q=Emily+Silence

# 2/17Időpont 2010-05-27 21:40 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Na akkor jól gondoltam.

# 3/17Időpont 2010-06-04 22:49 Privát üzenet
egyébként egy emós ku.rva ge.ci aki vagdossa magát

A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/17Időpont 2010-06-08 22:38 Privát üzenet
BrandonCatastrophe válasza:

Héhé...vigyázz a szádra barátom mert lehet hogy beletaposok. :@ Vegyél vissza az arcodból...:S

A válasz 50%-ban hasznosnak tűnik.
# 5/17Időpont 2010-07-21 14:03 Privát üzenet
BrandonCatastrophe: Na azt most tőled pont besza.rtam, kis emós ge.ci fas.zszopó :D védjed a rib.ancot

A válasz 51%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/17Időpont 2010-07-24 00:43 Privát üzenet

Nem azért mondom...Nem kell ,megijedned tőlem. Csak tudod gondolom Te is egy szánalmas átlag vagy, aki neten éli ki azt h mások tudnak valami olyat amit Te nem:D És védem , mert megtehetem:D Ennyi vagy ember ;) Ismeretlenbe leoltani egy olyan embert akit nem ismersz...Szánalom...Remélem azért anyád még tud tanítani egy kis jómodorra:D Ennyi.

# 7/17Időpont 2010-07-29 14:35 Privát üzenet
anyáddal el szoktam szórakozni ne aggódj. legközelebb, ha megyek hozzá majd mondom neki, hogy nem kell aggódnia miattad, mert most ez a szarság a divat a kis tizenéves gyíkoknál, talán majd kinövöd :)

A válasz 51%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/17Időpont 2010-07-30 02:51 Privát üzenet

Már nem azért mondom...de okosan írogassál. Nem divatból van ba*dmeg. Tudod te a sok ge*i poser-re gondolsz. Nyáá..18 vagyok. Na mikor mész anyámhoz ugatni, de cs*cskalelkű pa*aszt?

A válasz 45%-ban hasznosnak tűnik.
# 9/17Időpont 2010-07-30 14:43 Privát üzenet
18 évesen tudod is te mi az a világfájdalom csicska :D 80-as években kihaltak az életérzés képviselői, te meg a szánalmas kis hozzád hasonló köcsögök csak kis divatbu.zik:D majd ha felnősz (agyilag is) akkor szégyellni fogod, hogy bohócnak öltözve lesmároltad a haverod, mert ugye ezzel a divatsza.rsággal együtt jár a divatmelegség is. :D

A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/17Időpont 2010-07-30 23:44 Privát üzenet
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
Hol tudnék Magyarországon Emily the strange képregényeket és könyveket venni?
Jó számokat ismertek? Olyanokra gondolok, mint pl: Birdy-Skinny Love; Sia- My love; Emily Broxning - Asleep, sweet dreams. Szóval ilyesmi tipusúakat keresek.
Mi emily osmentnek az msn címe?
Hogy kell kiejteni: cute, Marc, Emily Osment, Moises Arias, Earles?
Milyen filmjei vannak Emily Osmentnek? Persze a hannah montanan kívül. Szóval azon kivül hol szerepelt?
Tényleg ma nyit Debrecenben a Silence? Tudtok róla még vmit? Mert elvileg átalakult. De a honlapján nem ír túl sok mindent.

Kérdések az Egyéb kérdések rovatbólKérdések az Egyéb kérdések rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu