Ha olyan remek dolog a munka, akkor miért fizetnek érte?
A kérdés kiírásának időpontja: 2009-03-26 20:14
A válaszok
Honnan veszed, hogy a munka remek dolog???
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-26 20:20
Onnan, hogy fizetnek érte. :)
Ez a válasz 85%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-26 20:23
Remek dolog annak aki kapja érte a fizetést, mert abbol él, abbol tartja el a családot, még remekebb annak akinek hasznot hoz az ember munkája.
Ez a válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-26 21:12
Honnan veszed, hogy fizetnek érte?
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-26 22:52
Nme remek és még csak nem is jól fizetnek érte...
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-29 18:25
én azt figyeltem meg hogy az a munka fizet amelyiket tényleg élvezed és arra termetődtél
a többi csak eltart (éppenhogy)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-04-01 20:54
Ezt kitől hallottad, kedves kédező?:) Szerintem ne olvass több Agykontrollt, mert kényszerképzeteid támadnak tőle xDD Még hogy remek... :)
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-04-30 10:54
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!