Jár ilyen esetben családi pótlék?
1962 - ben nosültem. Özvegy asszonyt vettem feleségül, akinek volt egy felnott leánya. Apám gyakran ellátogatott
hozzánk, minek az lett a vége, hogy feleségül vette mostoha leányomat.
Ezek után természetesen mostohaleányom lett a mostoha anyám, az apám pedig a vejem.
Apám feleségének, illetoleg a mostoha leányomnak, aki egyben az anyám, született egy fia, akinek ezek szerint a
mostohatestvére vagyok, mivel a mostohaleányom anyjának vagyok a férje és így a feleségem lett a nagyanyám.
Idoközben azonban a feleségemnek is született egy gyermeke, aki apámnak a sógora lett, nekem pedig a nagybátyám
egy személyben, mert ha a mostohaanyám testvére a fiam, akkor magamnak az öreg apja vagyok.
Jár-e családi pótlék a gyerekemnek,illetve a nagybátyjámnak?
Persze, hogy jár.
Külön le van írva, hogy ilyen esetben, mint a tied jár a családi pótlék. Szóról szóra így van leírva.
Ha nem vettétek volna észre ez a humor rovat!
Egyébként csak halálod után jár a családi pótlék, de csak a temetés idejére! :D
Ez naggyon jóóóó!:D:D
De pihent agyad van!:D
Sokat gondolkodtam e kacifántos ügyön, és úgy döntöttem, hogy utasítom a Szociális és családügyi minisztert, törölje el a családi pótlékot.
Tudod kinek rabold a drága idejét?! B.G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!