Asszem a Tescoban lehet kapni ilyen, speciálisan elmebetegekre szabott remekművet!DE nem biztos, hogy pont 4, vagy 5 centi között lesz!MERT ahhoz kell egy bizonyos fing-hosszúság mérő szerkentyű, másnéven Puki-Centi, amivel megméred, majd a Rottyantó-fűrésszel feldarabolod.
Lady
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-30 22:37
A kérdező kommentje: Olyan kellene ami szépen vág! Komoly válaszokat kérek!
A komment megírásának időpontja: 2009-07-30 22:49
Nem lehet fingot furészelni, betiltotta Gyurcsány.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-30 22:57
A kérdező kommentje: de így egyben nem tudom eltenni mert túl hosszú
A komment megírásának időpontja: 2009-07-30 22:58
Szerintem szerezz be egy nagyobbacska befőttesüveget abba eltudod tenni!
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-30 23:24
A kérdező kommentje: Az rendben , hogy mibe tegyem. Mivel vágom el? Mert túl hosszú.
A komment megírásának időpontja: 2009-07-30 23:30
Ha nem fing-fűrészeled el, akkor harapd!Az beválik!
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-31 00:34
Szerintem ez elég erőltetett
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-31 07:20
keress egy jó méretű, hosszú vázát, amit le lehet zárni! am fűrészt nem láttam, de olló biztos van, vagy bicska!
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-31 12:35
Kifejezetten nem lehet fingfűrészt kapni,én 230-as betonvágókoronggal darabolom,nem hagy sorját és szép a vágás is,én 2-3 centis darabokra vágom,könnyebb lenyelni.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-08-01 11:21
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!