Ha kóbor áramot találok akkor az áram menhelyt kell értesíteni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 13:24
1/6 anonim válasza:
Csak vezesd be az én kábelemen ingyen áram mindig kö'
2/6 anonim válasza:
Előbb itasd, meg, adj neki meleg ételt, ha zaklatott, nyugtasd meg, esetleg simogasd meg, és hadd aludja ki magát. Holnap (ha ő is akarja), felhívhatod a menhelyet.
4/6 anonim válasza:
Nem börtönőr, pedig bajusza és gumibotja is van, hanem kardigánokat árul a Szúnyogokat Ivartalanító Készülékgyár központi ebédlőjének a butikjában.
Börtönben már volt egyszer, ugyanis leszbikus és szándékosan betört egy kirakatot, hogy bezárják, de pechjére az első hét után amnesztiát kapott, amiért utálja a mostani kormányt és bosszúból soha többé nem eszik narancsot.
5/6 anonim válasza:
Bocsánat, véletlenül mást pasztáztam be, olyasmit akartam írni, hogy a kóborlók ellen szigetelőréteget von a rendőrség, azt kell értesíteni.
Sorry
6/6 anonim válasza:
Annak gödröt kell ásni. Ugyanis úgy hallottam földelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!