A válaszok
ááá szar ügy. mostanra már fix hogy terhes vagy:S
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-13 20:47
tuti ikrek lesznek, én is így jártam.
Üdv BélaHasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-13 20:51
Igen. Szégyelld magad!Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-13 20:52
Nem, csak szörnnyé változol.Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-13 20:58
A kérdező kommentje:
Már az vagyok!Kiderült hogy több is belém jutott igy 6os ikrek lesznek!A komment megírásának időpontja: 03-13 21:03
Gratulálok. XDHasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-13 21:31
Ritka szép gyerekek lesznek... ejj.Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-13 22:56
A világra fogod hozni Poszeidónt.:S Felelőtlen!Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-14 00:15
A kérdező kommentje:
Poszeidón az apja!A komment megírásának időpontja: 03-14 12:33
az nem víz...Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-14 22:57
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!