Hogyan lehetne egy átlag magyar embernek feldolgoznia lelkileg azt, hogy nem mi magyarok vagyunk a világ urai?
Úgy, hogy Rákóczinak képzeli magát.
Neki megjött az Esze...
Egyszerű. Én el is határolódom a naaagy magyaroktól és a magyarságtól, mint kitüntetés.
Első sorban ember vagyok, aki magyar és angol nyelven képes más emberekkel kommunikálni. Nekem sose számított, ki melyik országban született. Mindenkit egyformán utálok.
Hogyan lehetne egy átlag angol embernek feldolgoznia lelkileg azt, hogy már nincs a fél világra kiterjedő Brit Birodalom ?
Hogyan lehetne egy átlag spanyol embernek feldolgoznia lelkileg azt, hogy már nem spanyol birtok a fél amerikai kontinens ?
Hogyan lehetne egy átlag mongol embernek feldolgoznia lelkileg azt, hogy megszűnt a mongol birodalom ami Dél-Kínától Moldováig terjedt egykor ?
Hogyan lehetne egy átlag litván embernek feldolgoznia lelkileg azt, hogy már nem az övék Európa egyik legnagyobb területű állama ?
A te kérdésed viszont még ezeknél is értelmetlenebb...
Ne már! Hát nem mi magyarok vagyunk a világ urai?
Mit nem mondsz?
Egészen meg vagyok döbbenve!
Mióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!