Hogyan ne legyek ennyire spórolós?
Figyelt kérdés
Tudom a mai világban mindenki az, a magas infláció miatt. Na szóval én kiskoromban is nagyon nem szerettem elkölteni a pénzem. Amikor voltunk ilyen osztálykiránduláson akkor én semmit nem költöttem míg a többiek mindenüket elköltötték. És nem csak kiskoromban, hanem most is nagyon nem szeretem elkölteni a pénzem. Szerintetek valami fóbiám van?#pénz #Költés spórolás
2023. ápr. 1. 23:11
1/7 anonim válasza:
Bár én is tudnék ilyen lenni mint te! Ez legalább egy jó fóbia. (egyébként nem az).
2/7 anonim válasza:
Kezdj el webshopokat, kirakatokat nézni, kísértsd magad:D De egyébként igaza van az elsőnek.
3/7 anonim válasza:
Önmagában tartogatni a pénzt színtiszta pazarlás. Ha tudsz vele mit kezdeni (befektetés jellegű fialtatásra gondolok itt nyilván), akkor mondhatod, hogy nem céltalan, és hogy nem fogyatkozik a semmire, az inflációra, a lehetőségek elszalasztására, az alap, egészséges, ésszerű dolgok rovására.
4/7 anonim válasza:
Jól teszed, ha nem költöd el a pénzed olyasmire, amire nincs szükséged. Így majd lesz arra, ami tényleg kell vagy nagyobb tétel.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy mennyid van de vegyél egy kisebb lakást add ki albérletbe és lesz folyamatosan passzív jövedelmed
7/7 anonim válasza:
Költsd élményre, utazz. Arra nagyon rá lehet kattanni, de közben gazdagítja a lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!