Barátnőm társaságban változik. Miért és mit tehetnék?
Észrevettem,hogy amikor a barátnőmmel ketten vagyunk teljesen normális de ha már mondjuk 4en akkor elkezd velem bunkózni. Most egy hetes táborba voltunk,elég sokat ültünk koleszban tehát sokat beszélgettünk a másik 3 szobatársunkkal is. Nagyjából normális volt,de pont ő mondta,hogy mennyi ember másképp viselkedik társaságban. Majd megismerte a szomszéd lányszobát és utolsó napokban nem szólt hozzám,mindenen megsértődött majd amikor megkérdeztem mi a baja azt mondta semmi és mintha mi se történt volna visszaállt normálisra. Majd utolsó nap semmit nem szólt hozzám át is költözött a másik szobába és ott is aludt. Majd másnap megint mintha mi se történt volna. És annyira rosszul esett,hogy csak így otthagy majd egy óra múlva már jön oda hozzám. :| Miért csinálja ezt és mit csinálhatnék?
14L
A sztorid egy évekkel ezelőtti osztálykirándulásomra emlékeztet. Szerintem alapjában véve ez egy 'tinilány-betegség'. Az ember úgy érzi, hogy barátra van szüksége, ezért azt hiteti el magával is, hogy xy-nal barátok. A barátság lényegét majd csak akkor érti meg az ember, ha része lesz egy igaziban.
Rátérve a konkrét problémádra, két dolgot tehetsz: vagy megpróbálod megbeszélni vele a dolgot (amin lehetséges, hogy besértődik), vagy lazítasz a kapcsolaton. Ha van lehetőséged arra, hogy másokkal is legyél, ne csak vele, akkor élj ezzel a lehetőséggel. A bunkózást meg a megalázást ne tűrd el semmiképp. A barátnő akkor igazán barátnő, ha ugyanúgy gondol rád és beszél veled minden helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!