Miért nem bírom elképzelni hogy dühös vagyok valakire és agyonverem? Vagy hogy egyszerűen leordítom a fejét?
nagyon érzékeny típus vagyok amúgy is.
olyanokat is hallok pár osztálytársamtól, hogy nem tudják elképzelni hogy komoly vagyok.
ez nem hogy a barátnőzésben de a haverkodás/barátkozásban is megnehezíti a dolgomat.
szerintem tudok nagyon komoly is lenni, csak nem az osztálytársaimmal. mivel ők cask hülyülni tudnak, semmi kmolyabb barátságot nem várhatok tőlük:\
18f
22:10
ez most nem vicces. komolyan gondoltam
rock zenét hallgatok. de csak azért mer nagyon tetszik , az öltözködésem sem a beszédstílusom nem egy meghibbant rockerre jellemző
gitározok is. akkor is mintha két külön világ lenne nekem a személyiségem meg a zenehallgatásból "elvárható" stílusom..
1.
sajnos az a gondom hogy az nagyjából azt is jelentené hoyg alig dumálnék pár emberrel suliba..:\
pedig én nagyon vágyom rá hogy beszélgethessek velük. mégis sokszor van kissebsségi érzésem .nem mindig de sokszor
Szia!
Átfogalmaznám a kérdés: lehet h az osztálytársaid is ilyenek? Tehát ez a hülyülés csak kifelé megy, csak a látszat? Amikor van valami téma és lehet komolyan is venni a kérdést, akkor viszakérdezhetsz, és most a hülyülésen kívül erről neked mi a véleményed? hogy látod ezt a kérdést esetleg kcsiti komolyabb válasszt kaspz, persze 2-3 fős társaságban könnyebb ez mint 10 ember előtt.. vagy esetleg összeismertetni az osztáyltársadal oylan emebrel amivel komolyan beszélsz, és akkor aaz osztálytárs látja a komoly arcot is :-)
14:30 sulin kívül vannak barátaid? nekem vannak.de a hét napjából 5 napon még sem akarom rosszul érezni magam. kellenek beszélgetőpartnerek
13:11 .maradjunk a 2 személyes beszélgetéseknél ott eltudom képzelni ha figyel rám ha ilyet kérdezek "és most a hülyülésen kívül erről neked mi a véleményed?"
de ha már 3-4 en vagyunk mire végig érnék a mondatom végére.már valaki más belekezdene valami újabb hülyeségbe és akkor meg megin nem rám figyelnek hanem a hülyébb gyerekre. lőttek az egésznek:\
14:30 vagyok.
van egy nagyon jó barátnőm sulin kívül, de szinte csak hétvégenként találkozunk, ezért a suliban nagyon rossz, mert ott nincs egyetlen jó barátom sem, csak lézengek, és ha beszélgetek valakivel is ugyanezt érzem mint te..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!