Mi a véleményed a fiú-lány barátságról? Létezik? Válaszod indolod
Létezik
Azért, mert semmi sem lehetetlen
15/L
hmm` háát létezik,de előbb utóbb valamelyik fejébe felötlődik a "mi lenne ha...?"
általában...
Nem, nem létezik!!!! Nincs fiú-lány barátság!!!
Miért??? Azért, mert az egyik fél mindig többet akar, legyen az a fiú vagy legyen az a lány. Valaki mindig többet akar!
Lehet, hogy barátságnak kezdődik.. de a végén az egyik úgyis beleszeret a másikba! TAPASZTALAT!
És hiába mondja az egyik fél, hogy nem nem szeretem.. max mint barát.. a fejébe nem láthatsz bele!
F/18
létezhet, de szerintem elég ritka...
egy példa: mondjuk ha esetleg sétálnak az utcán és a srác nagyon megbámul egy lányt, akkor azt a "barátnő" elég rossz szemmel tűri és ez előbb utóbb feltűnik a srcának is, és vagy szerelmesek lesznek egymásba vagy a barátság széthullik.....
én szerencsésnek mondhatom magam, mert van egy barátom (srác), akit tényleg annak gondolok. Volt egy kisebb fellángolásom, de szerencsére hamar elmúlt. 5 éve barátnője van, én is más felé kacsintgatok, mégis tudom, hogy bármikor számíthatok rá. Egy ilyen kincset semmiképp se áldoznék fel egy kapcsolatért. Én hiszek benne, bár nagyon ritka, az tény
22/L
Nincs. Az egyik fél mindig többet akar...
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!