Miért van az, hogy a digitális mérleg mindig mást mutat?
Figyelt kérdés
Ha ráállok egymást után 3-szor ugyanott, akár 2 kg-os különbséget is mutat. Miért van ez? Hogy tudnám beállítani, hogy pontos legyen?2009. júl. 30. 07:55
2/9 A kérdező kommentje:
Nem ilyen drasztikus megoldásra gondoltam...egyébként elég új mérleg. Ha mindent kidobnánk, ami nem márkás, akkor nem tudom, hogy mi maradna...
2009. júl. 30. 09:05
3/9 anonim válasza:
De így pedig nem tudod meg, hogy hány kiló vagy.
Valami vagy jól működik, vagy rosszul. Ha rosszul akkor ki kell dobni. Ha nem változtatod a körülményeket és nem mutatja ugyanazt a súlyt, akkor ez a mérleg rossz.
(Néha megéri a drágábbat megvenni, mert ezek a noname, olcsó műszaki cikkek tényleg nem érnek semmit)
4/9 A kérdező kommentje:
12 ezer Ft volt, az olcsónak számít mérlegben? Mert szerintem nem.
2009. júl. 30. 09:48
5/9 anonim válasza:
Nekünk a lázmérőnk ilyen,hol két fokkal többet mutat,hol kettővel kevesebbet.
6/9 A kérdező kommentje:
2 fok különbség tényleg nem mindegy lázmérőnél. Az hatalmas differencia.
2009. júl. 30. 09:59
8/9 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy nem áll vízszintes talajon a mérleg, esetleg másképp nehezkedsz rá. A hiba nem feltétlenül az Ön készülékében van. :P
9/9 anonim válasza:
Tegyél rá valami nehezebb súlyt (tárgyat!), és próbáld ki azzal, többször. Ha ugyanilyen problémák vannak, és a mérleg vízszintes talajon áll, akkor nagy eséllyel tényleg rossz valami benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!