Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elektromos robogóba lehet...

Elektromos robogóba lehet nagyobb vezérlő egységet tenni?

Figyelt kérdés
Üdv! Segìtséget szeretnék kérni, Van egy green evs elektromos robogóm 250wattos 48v a motor benne és 250wattos 15. 05A a vezérlő egység is de csak 24km/h megy. Ha vennék bele egy nagyobb 450wattos 22A vezérlőt akkor gyorsabban menne, vagy mi baja lenne ha lenne a motornak?

2013. júl. 2. 19:56
 1/5 anonim válasza:
Én csak 14 vagyok, szóval nem értek hozzá, de nekem is Green evs-em van. Ugyanúgy 250wattos motor, 48volt, és az akksik 14ah-ak. :D A vezérlő nem tudom milyen.
2013. júl. 27. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem is 14ah-sak benne az aksik..

Neked mennyivel megy?

2013. júl. 28. 17:18
 3/5 anonim válasza:
Hát éppen ezt furálom, mert nekem 35km/h-val megy. Bár én még ezt is keveslem. :D
2013. júl. 28. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Vezérlőt nézd már meg hogy milyen van benne?

Leszeded az elejét (2csavar) és oda fel van ragasztva.

2013. júl. 29. 13:16
 5/5 anonim válasza:

Az a baj, hogy sok a dolgom, így nincs sok időm, de amint tudom megnézem. Addig is kérdezd meg itt is, ők értenek hozzá ;) :

[link]

2013. júl. 30. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!