Mennyibe kerül egy fotostudio berendezése, minöségi szinten?
Az a helyzet,hogy elég sokba kerül!De attól függ mekkora stúdiót akarsz berendezni!Mennyi lámpával,vakuval stb.Érdemes külföldről rendelni dolgokat,mert sokkal olcsóbb mint itthon.Én hamarosan fogok egy kisebb stúdió szettet rendelni.Érdemes nézegetni külföldi honlapokat.De mint már említettem attól függ milyen teljesítményű lámpákkal illetve
vakuval akarsz dolgozni.Esernyő,olyan 13ezer körül van,softbox se annyira drága,derítők is viszonylag olcsók.Viszont vakukból érdemes jót venni!Remélem sikerült valamit segítenem,mégha árat nem is írtam
Ha a hely árát nem számolom, akkor úgy 3 milkóból már össze lehet dobni valamit.
Manapság a gyors, digitális kidolgozás már alapfeltétel. Erre nem árt odafigyelni. A minőségre meg különösen. "Sok az eszkimó és kevés a fóka!"
Szoroztam osztottam kivontam összeadtam!
14 000 000
Ennyiből soha nem lesz problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!