Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem kapcsol be a kazán?

Miért nem kapcsol be a kazán?

Figyelt kérdés

Egy Westen energy 240fi kazánunk van amely nem kapcsol be.A videón nem hallatszik de be-ki be-ki kapcsolgat folyamatosan és nem indul el..a nyomás rendben van.

Videó: [link]

2011. dec. 2. 16:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem kapcsol be a TV-m?

Egy 9 éves (tudom kicsit régi) THOMSON TV-m van és egyszerűen nem kapcsol be bármit csinálok vele. Lécci segítsetek. Köszi szépen

Lehet-e mikrot a gázkazán (Vaillant) alá rakni?

Kicsi a konyhánk és a kazán is ott van!

Mosogatógép ki- be kapcsol indításkor kb. tízszer, miért csinálja ezt?

Bauknecht gépről van szó. Már kipucoltam a lefolyót, tettem bele tisztítót és még ki-be kapcsolgat.

A Hűtő lámpája csak akkor kapcsol be ha kinyitom a hűtőajtót (Lehel hűtő)?

Mindig amikor kinyitom a hűtőt akkor világít szerintetek akkor is ha bezárom , vagy félnek a zöldségek a sötétben ? Szóval szerintetek akor nem világít ? És a mélyhűtőben miért nem ?

Nem kapcsol be a kazán, ha fűtőtesten feljebb tekerem a hőfokszabályzót. Mi lehet a baj?

Új lakásomban gázkazánnal fűtök. Amikor megnyitom a fűtőtesten a "csapot", akkor be kéne indulni a kazánnak, de semmi nem történik. Pár napja már csinált ilyet, de egy fél óra után magától elindult, most meg egész éjjel nem kapcsolt be.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!