Hány liter vizet kell egy felültöltős mosógépbe tölteni?
Ha úgy kell akkor okés, totál nem értek hozzá. :)
Csak a páromat szeretném meglepni azzal hogy most én mosok, bár ahogy nézem inkább katasztrófa lesz belőle. :D
Nézd meg, hogy a falba vagy, ha boyleros a rendszeretek oda be van-e egy cső a mosógépből csatlakoztatva.
Ha igen, de biztos vagyok benne, hogy igen, akkor a gép maga fog vízet szivattyúzni. A kimenő cső ezek szerint nincs bekötve a lefolyóba, ezért figyelj, hogy olyan helyen legyen, hogy ne áztasd el a fürdőszobát. Pl. fürdőkág, lavór (de akkor figyelni kell, mert hamar megtelik). Legjobb a kád, hiszen többször szivattyúzza ki a vízet nem biztos, hogy mindig észreveszed. Egyik ismerősöméknél sincs bekötve és a kifolyó vízben áztatnak be piszkosabb ruhát.
Ha megvan a befolyó vízhez a csatlakozás, nézd meg, hogy nyitva van-e a csap. Ha nem jön a víz, nem fog elindulni a mosógép. A tetejét jól be kell csukni, nehogy átfordulásnál a ruhák kiessenek, és beszoruljanak.
De szerintem is jobb lenne, ha először megkérdeznéd a feleséged, és megtanulnád használni. Hidd el így is nagyon örülne a dolognak, és nem tennéd tönkre egy ruháját sem.
Sok szerencsét, boldogságot.
Megvaan! :)
Nekem kellett beletölteni a vizet, ez egy nagyon régi mosógép. A csövet fel kellett hajtani, majd amikor végeztem, beletenni a lefolyóba és úgy engedtem le a vizet.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!