13 liter vizet fogyasztó Miele, vagy 10 litert fogyasztó Bosh/Siemens mosogatógépet lenne érdemesebb venni? Szerintetek mennyit lehet adni ezekre a papíron szereplő értékekre?
(Ugyanabban az árban vannak, de mivel a Miele, amit láttam, valami régebbi típus lehet, névlegesen kicsit több vizet és több áramot is fogyaszt. Amúgy újonnan venném meg)
Csóró vagyok, nagyon számítanak a közüzemi számlák is és a mosogatógép megbízhatósága is (ne kelljen kidobni 3 év múlva, mert nem lesz pénzem újra). Ez lesz az egyetlen nagyértékű kütyü a lakásban, szeretnék jól dönteni. :-)
Köszi, ha válaszoltok.
:-) Köszi a választ.
Amúgy tényleg csóró vagyok, na jó, nem éhezem, meg ilyenek, de kétszer is meg kell gondolnom, mire költök. És a Miele-nek mindig van egy típusa, amit jóval olcsóbban ad, gondolom, valami régi, kifutó, vagy lebutított változat lehet.
De végül Boscht vettem, mert 50.000 Ft-tal olcsóbb volt, és a papírja szerint jóval kevesebbet fogyaszt, mint az a nagyon-nagyon akciós Miele. Aztán majd kiderül, hogy jól döntöttem-e. Egyelőre működik. Bár nem mindig vagyok maximálisan megelégedve a munkájával, azért sokkal jobb, mint kézzel mosogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!