Tudnátok olyan helymeghatározó applikációt ajánlani ami azonnal elküldi a helyzetemet akinek szükséges? Bővebben lent..
Szóval keresek olyan applikációt ami vészhelyzet esetén egyetlen érintéssel elküldenè a helyzetemet mondjuk olyan telefonszámokra amit én megadok. Valamilyen helymeghatározó alkalmazás, viberen vagy messengeren keresztül megnyitni egy egy beszélgetést és ott megosztani azért nem 2mp-es művelet..
Vannak olyan appok amiknèl amint rá mész egy ikonra SOS veszhívást indít stb ...
Ilyesmire gondolok ,ami megosztaná azonnal hogy épp hol vagyok, azokkal a személyekkel akiket mondjuk be állítok
Nem tusdom csak Samsung specialitas, vagy más Androidos készüléknél is alap-e. Ha beállítod kik legyen azok, akkor a bekapcsoló gomb 5x-i gyors megnyomása után, elküldi mekik SMS-ben egy szöveget a pozicíót és egy fotót. Majd ezt X percenként ismételgeti amig le nincs állítva. Sajnos én egyszer véletlenül elindítottam, a frászt hoztam a pár rokonomra. De jól működött.
Iphone-n is van valami hasonló gyárilag.
Nézd meg a telefonod beállításait. Lehet ott vann benne a funkció amit keresel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!