Milyen androidos mobitelefont érdemes vásárolni 200 000 Forintig?
Én bemennék pár mobilos boltba (és ellátogatnék a szolgáltatóm szaküzletébe is), közölném a keretemet - azaz a 200.000 Ft-ot, majd az ott dolgozó ügyintézővel mutattatnék telefonokat ebbe a kategóriába - és azokból kiválogatnám, ami nekem tetszik.
Elmennék a MediaMarktba is - ott is megtenném ugyanezt.(meg ha van a környékeden más üzlet, ott is)
Aztán - attól függően, hogy a konkrét kiválasztásról hozott döntés mennyire sürgős, vagy sem - miután összenéztem a telefonok összes paraméterét, összehasonlítottam azokat a saját igényeimmel és a pénztárcámmal (nem tudom, mennyire mindegy, hogy 150.000-et költesz, 160.000-at, 199.999-et), szépen lassan, megfontoltan meghoznám a döntést.
Persze ha bedöglött a készüléked és nincs - akár ideiglenes - cseretelefonod, akkor érthető, hogy a dolog sürgős. Akkor végignyomogatás után a megérzéseimre és esetlegesen a bizalmasom/-aim szavára hallgatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!