Miért csatlakozik le a telefonom a wifiről utána pedig egyből vissza? Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Figyelt kérdés
Ez elég zavaró, főleg amikor egy játékkal játszom éppen. Hogyan lehet ezt megszüntetni?2023. márc. 4. 09:03
1/3 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel azért, mert a Xiaomi többnyire hektikusan működő, hibás szoftverezettséggel rendelkező, gyengén optimalizált készülékeket bocsát piacra.
Végleges megoldást csak egy megfelelő készülék beszerzése jelenthet.
2/3 Ho11mann válasza:
Nekem régen redmi 9 em volt. És ott bekapcsolás után 10 percet kellett várni, mire be tudtam rajta kapcsolni a WiFi-t. Szerintem nézesd meg szervizben, vagy vegyél egy új telefont. A xiaominál gyakoriak az ilyen jellegű meghibásodások.
3/3 anonim válasza:
"utána pedig egyből vissza?"
engedélyezve van az újra kapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!