Mire jo az Icloud, ha nem tudok ra atmenteni kepeket, videokat, stb?
A telefonon csak egy kis picike kép marad - ha jól van beállítva és feltölti a képeket.
Beállítások -› Fotók -› iCloud-fotók ezt kapcsold be.
Ugyanit lejjebb van a mobil adatforgalom. Kapcsold be ha van korlátlan neted és mobilnetről is fel fogja tölteni a fotókat.
"ha torlom a telefon tarhelyerol a kepeket, automatikusan torli oket az Icloudrol is"
Mondom hogy csak egy kicsi kép van a telefonon. Az nem foglal szinte semmit. És pont így kell működnie. Google képek is így működik.
Beállítások -› Általános -› iPhone tárhely Itt nézd meg mi foglalja a helyet. Csinálj róla képernyőfotót, mert kiváncsi vagyok rá.
https://www.youtube.com/results?search_query=icloud+photos+e..
nézd meg a videókat.
tanulhatsz belőlük
ott az icloud drive abba is bármit feltölthetsz a fájlok app segítségébel.
a fotókból átrakod a fájlokba, onnan meg az icloud drivera és akkor nem az icloud-fotók-ban lesz
Oke. Meg ha meg is oldom a gondot a kepekkel kapcsolatban, akkor is, meg ott vannak az alkalmazasok es az egyebek…
Mostanra sikerult a kepeket lementeni laptopra (windows), es letoroltem a telefonrol az osszes kepet es videot. De a tarhelyem csak eppenhogy lett kevesebb, max 2 Gb-ot nyertem vele. Most akkor tenyleg ki kene toroljem a regi uzeneteimet vagy e-mailjeimet, hogy megtobb tarhelyhez jussak?
A masik kerdes: tudom barmi masra is hasznositani azt az ures majdnem 200 GB tarhelyet az Icloudon a kepek es a videok tarolasan kivul? Mit tudok meg ramenteni, amit aztan ha ki is torlok a telefon tarhelybol, az meg is maradjon az Icloud-on?
Látod, a képek nem sokat foglaltak!
Mekkora azoknak a képeknek a felbontása és mérete amiket a gépre lementettél?
Fentebb írtam hogy hol nézd meg az iPhone tárhelyét!
Ott látni fogod mi mennyit foglal! Melyek azok az appok amik sok helyet foglalnak.
Írd már le ide.
Prórálok segíteni, de így vakon és úgy, hogy te csak vagdalkozni tudsz elég nehéz.....
Ezt ki mondta neked?
Miért hitted el?
Applikációkat hogyan lehetne már felrakni a felhőbe? Amikor nincs internet akkor hogyan futtatnád? :D Ilyen még androidon sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!