Külföldről (Amerikából) haza telefonálásért nekem kell e valamilyen díjat ( mondjuk kapcsolási díjat) fizetnem?
Ha külföldről hívnak Te NEM FIZETHETSZ, mert mikor felveszed, akkor nem tudhatod hogy a másik fél hol tartózkodik. És ez fordítva is így van, ha Te hívsz külföldi számot, Te alap hívásdíjat fizetsz, és a hívott fél fizeti a kapcsolási díjat, felárakat. Sms küldésnél Te alapdíjat fizetsz, ő semmit, ha pedig ő ír, az feláras neki.
Személyes tapasztalat:
Barátommal olyan előfizetésünk van, hogy ingyen hívjuk egymást, és ő kártyás, én meg előfizetéses vagyok. Neki nem volt pénz a kártyáján, de engem tudott hívni, mikor külföldön voltam, és én csak a külföldi felárat fizettem.
Idézem a kérdésed mielőtt túlzásokba esnénk:
" Azt szeretném megkérdezni, hogy ha engem hívnak külföldről azért én fizetek e valamit...az én kártyámról vesz e le pénzt? "
Az "engem hívnak külföldről" azt jelenti hogy te nem vagy külföldön. Ez esetben te nem roamingolsz. Aki nem roamingol, arra nem vonatkozik a roaming díjszabás.
Akire a belföldi díjszabás vonatkozik, az nem fizet a fogadott hívásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!