Melyik mobilt válasszam? (nem tudok választani)
már 1 éve spórolok mobilra és 310.000Ft-ot össze tudtam spórolni.de nem tudom mien mobil legyen
eddig ezeken gondolkoztam
samsung galaxy s 2
iphone 4
HTC desire hd
melyk a jobb? és miért?
meg ajánlhattok más okostelefont is főleg HTC-t
Eggyértelműen a galaxy s 2
Sztem az lesz a világ eddigi legjobb androidos telefonja a nexus mellett.
Iphone 5 310k se jönne ki!
Mikor a Iphhone 4 385k kezdett, és 2hónapig tartotta a 300k árat! Felesleges alma, jóval olcsóbban is kijöhetsz Samsung Galaxy S 2-vel és mellé valami 100k körülit is vehetsz! ;)
Samsung Galaxy S2!
KB fele annyi lesz mint az Iphone5 és annyit meg nem ér!
Megveszed az S2-őt és még bőven marad is lóvéd!
meg az android eleve szar!
Azért, mert te nem tudod használni, nem kell leszarozni, főleg, hogy független tesztekbe is jobbnak minősült az android, mint az ios. Volt ios-em, van androidom, ég és föld. Játékra meg konzolt kell venni, nem iphone-t. Sajnos másra nem jó. A nagyon stabil ios-ről annyit, hogy egy windows serverre való csatlakozás után megfagyott a telefon. Az androidnak nem sikerült ezt megcsinálnia.
Kérdezőnek. Vagy galaxy s2, vagy desire hd. Nekem a sima desire az egyik telefonom, és az ég adta világon semmi bajom vele. IPhone 4-et cseréltem rá, de nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!