Mi történik ha Angliában vásárolsz 2 éves előfizetést, de hirtelen 6 hónap után haza kell menned, és nem fizeted tovább a havi számlákat? Mit tud tenni a szolgáltató?
Csak mobiltelefonon kellett a nevem és a szül. Dátumot megadni+kinti címet és bankkártyaszámot.Ha meg akarnám szüntetni a contractot több mint 200e forint lenne.
Csak az válaszoljon aki biztosra tudja,pls.
Ez valószínűleg hülye kérdés lesz,de nem értek hozzá..
A telót akkor is le tudja tiltani,ha függetlenítve lesz?
Szerintem az első úgy értette, hogy a telszámot tiltják le, a készüléket nem lehet. Erre gondoltál, ugye?
Abba betehetsz másik SIM-et.
OFF: En nem ertem az emberek miert nem a szolgaltatot kerdezik ilyen esetben? Azt hiszed mi a gyikon jobban tudjuk??? Ennek utana tudsz jarni te magad is!
ON: en kulfoldon eltem es mondtam a Tmobilnak (2 eves szerzodest irtam ala), hogy el kell hagynom az orszagot. Azt mondtak semmi baj, adjak meg egy kulfoldi cimet, arra ok irnak egy levelet es ha valaszolok, akkor nem kell a korai szerzodesszeges dijat fizetnem. (a cim azert kell, hogy ellenorizni tudjak, hogy tenyleg elhagytad az orszagot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!