Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C7 telefonom van és...

Nokia C7 telefonom van és alkalmazást töltöttem le. Többször újraindítottam de sehol sincs az alkalmazás, nem tudom futtatni. Hova menti a telefon és hogy tudnám használni?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne hogy mi az a Symbian Belle és érdemes e rárakni a telefonra, mi a különbség a már meglévő op. renszerhez képest?
2012. febr. 23. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Fura. Mert ha wifivel töltesz valamit le mondjuk operával akkor kérdezi hova mentse, így ott megtalálod. Ha a gyárival mented, ott meg be lehet állítani. Alap asszem a download nevű mappa. Ha meg gépről teszed fel usbn akkor ugye szintén ahova akarod. Az ovi ból letöltés az érdekesebb. Ott az áruházban tudod beállítani mit és hova telepítsen. Igen, ott a program nem jön le, hanem feltelepül. A megvett progi a neten tárolódik.

Belle. Ha a hivatalos forrásból valót teszed akkor megéri. Gyorsabb, fejlettebb rendszer. Ha a nemhivatalosat, akkor csak úhy vágj bele, ha tudod mit csinálsz. A kérdésedből ítélve, javaslom várd meg a hivatalosat. A legegyszerűbben a wifin keresztül tudod majd telepíteni, ahhoz semmi nem kell.

2012. febr. 23. 12:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, Ovi áruházból töltöttem le és az nincs meg!
2012. febr. 23. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

igaza van az elözönek,de:

a downloads mappát tárolohely modban számitogépen tudod elérni (vagy hackelt telefon)

belle. Teljesen uj felhasználoi felület, gyorsabb stabilabb, letisztult.

A hivatalos már kint van, csak tmobilenál nincs.

wifi-n nem lehet frissiteni!! Nokia Suite 3.3 kell és USB kábel.

Érdemes frissiteni!

2012. febr. 23. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!