Nekem van 1 sony xperia x8 asom a minap rátettem a gingerdx v0.29-et xrecovery-vel ujraindítottam de xcsak a fehér sony feliratig megy onnan tovább nem?
olvastam hogy falshtool al kell viszatenni rá a 2.1-es romot
de én nem tom hogyan kell használni azt a programot letöltöttem a telo ra van kötve USB-ra de ott csak az van hogy flash onnnan tovább mit kell csinálni (a telom ki van kapc solva szal nem tok USB re rácsatlakozni) PLS valaki segitsen
itt minden részletesen le van írva.
Ha ennyire nem értesz hozzá, hogy részletes leírások alapján sem tudod megcsinálni inkább vidd be valami szervizbe. Annál részletesebb leírást mit a linket oldalon nem tud szerintem senki írni.
A flashtool-ból használd a legújabbat. Beakartam tenni a bázis rom linkjét de a rendszer nem engedi. Ezt neked kell megtalálni a fentebbi linken.
Ezt az allományt másold a flashtool firmware mappájába. CSatlakoztatod a telcsit a flashtoolhoz kikapcsolt állapotban a back gombot nyovatartva. a zöld lámpa ég mehet a flash.
én bázis romnak hívom ezt a romot mivel minden további rom frissítésnek ez a z alapja:
2.1.1.C.0.0
A kikapcsolt állapot az amikor ki van kapcsolva telefon ha most ez nem megy vedd ki az akkut. back gomb ez a nyíl. nyomvatartva kell beledugni az usb-t a telcsibe ekkor kijelző fölött ki led vissza jelző zöldre vált.
A flashtool legyen elindítva a gépen.
ha ok katt a villám jelre a flashtool-ban és flash.
itt már kilehet választani a romot és mehet a flash.
ha ne ismeri fel a flashtool a telcsit akkor akkor a flastool/drivers mappában a Flashtool-drivers.exe vel feltudod tenni a szükséges drivereket.
írtam fentebb valószínű nem ismeri fel a készüléket. futtasd a flashtool/driver mappában levő állományt az telepít minden drivert.
Nem kell semmi mást csinálni csak ami le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!